Smør din veninde ind

Reklame for P20

Hvis du engang imellem svinger forbi bloggen eller min instagram så ved du også, at mine veninder er meget vigtige for mig. De er ikke bare veninde, de er min familie. Derfor gør jeg også alt for, at passe godt på dem. Jeg har f.eks. en aftale med alle mine veninder om, at de skriver når de er kommet hjem. Det kan jeg godt lide for så ved jeg, at de er trygge. Sommeren hamrer afsted over landet og jeg er (som alle andre) dybt begejstret (og lidt i chok). Jeg er virkelig blevet seriøs med solcreme. Særligt de senere år, hvor jeg både er blevet ældre og mere fornuftig. De to ting hænger nemlig lidt sammen, selvom at jeg ikke troede det. Derfor er solcreme nu også noget, som jeg har med i tasken. Ikke så meget for min egen skyld, men også for mine venindes.

Køb P20 her!

Træning foregår meget udendørs disse uger, derfor har jeg P20 med i tasken. Både fordi jeg selv gerne vil have et ekstra lag på, mens jeg træner (læs: sveder som en bruser) men også fordi at jeg vil passe på mine veninder. Senest fik Jeanne en omgang, da vi trænede i den bagende sol. Jeg elsker at træne udendørs og jeg er også glad for at få lidt kulør, men det skal foregå i mit tempo. Jeg bruger P20 fordi den er udviklet til at kunne beskytte i op til 10 timer OG holde til meget sved. Hvilket passer godt til mig. Jeg sveder enormt meget, uanset årstid. Det er rart at kunne træne hårdt og have fokus på dét og ikke solens stråler.

Læs mere om P20 her!

Da Jeanne og jeg trænede fandt jeg på 3 maveøvelser, som vi ikke har lavet længe. Jeg har mine favoritøvelser, men sommetider kan jeg også løbe sure i dem. Derfor 3 nye og dem fik jeg lige lyst til at dele med dig!

PLANKEN er en evig kammerat. Tag den på siden og hold så længe du kan. Sørg for at du ikke hænger i din skulder, men er stærk i skulder og nakke. Hav strakt arm og hav håndleddet under skulderleddet:

Sænk ben (i mangel af bedre navn!) er også en gammel kending, men en jeg ikke har lavet længe. Læg på ryggen og hold lænden i underlaget, sænk ét ben af gangen - så langt du kan uden at lænden slipper underlaget. Lav så mange gentagelser (skift ben ved hver gentagelse) som du kan! Cyklen bruger jeg simpelten for lidt. Du husker den måske fra gymnastikundervisningen. Den går lige i dunken og er nem. Spænd godt op i maven og kør benene som cyklede du. Lav så mange du kan inden syren tager over.

Reklame for P20