Nattøj, pigerne og serier

Reklame for C More

Du kan få 2 måneder gratis adgang til C More - tjek linket her!
"Skal vi holde videoaften?". Et spørgsmål jeg ofte blev stillet og selv stillede, da jeg var barn. Nu, som 31 årig (!), er det sjældent, at det sker. Og det er ærgerligt - for det er mega hyggeligt. Og jeg elsker at flade ud til en serie eller en film, med pigerne, oceaner af slik og diskutere om hvorvidt hovedrollerne når at have sex, om hunden i filmen mon overlever og juble når sexscenen endelig kommer og hunden overlever.
Jeg har så pisse travlt. Jeg elsker det. Jeg trives godt med, at have mange planer, mange aftaler, ses med en masse veninder, se min familie, træne mange gange om ugen og i øvrigt arbejde noget der ligner 50 timer om ugen. Jeg har mange bolde i luften - ligesom du sikkert også kan genkende. Derfor er det også sundt for mig, at lave absolut ingenting. Og det gør jeg nu bedst, foran en skærm. Hvor jeg ikke skal tage så meget stilling, men kan dase og ligge i en natbuks og foretage mit intet. Udover måske at køre slik i hovedet og drikke 3 glas cola. I sidste uge foregik det sammen med Miriam og Jeanne, som begge er to, som står mig nært. Filmhygge med pigerne, på en helt almindelig, kedelig og gennemsnitlig torsdag i oktober. Dét er ikke at kimse af!
Jeg ejer ikke et tv. Det har jeg ikke gjort i 4 år. Jeg savner det ikke. Jeg streamer bare det, som jeg gerne vil se. Og der er efterhånden mange muligheder for, at streame lige præcis dét, jeg gerne vil se. C More er ikke en undtagelse - der er masser af muligheder, både serier og film.
Der findes også en app, som er super nem at bruge. Jeg ser gerne serier på farten - når jeg bruger offentlig transport, hvilket sker meget for tiden, da jeg er for doven til at cykle i modvind og ikke gider at cykle i regn. Jeg ser pt. SweetBitter (som Miriam har anbefalet mig) og Will & Grace (som jeg kamp-så da jeg var helt ung. Jeg havde faktisk to undulater, som jeg døbte Will & Grace...). Men der er også mange gode film! Mordet i Orientekspressen er vildt god!
SweetBitter er en lidt SATC agtig serie. Det er Brad Pitts produktionsselskab som står bag serien og den vil nok være noget for dig, hvis du elskede Sex and The City. Den handler om Tess som tager alene til New York for at søge lykken (læs: kærligheden) og hun får job på en af byens bedste restauranter. Den er hyggelig og en rigtig pigeserie - og jeg er bestemt blevet afhængig!
The Cry er en serie, som jeg endnu ikke har fået taget hul på - men som skulle være vanvittig god. Serien kategoriseres som en psykologisk thriller og handler om en nybagt mor med en fødselsdepression. Omdrejningspunktet i serien er, at barnet pludselig forsvinder og hvad der er sket. Den skulle minde om Gone Girl og The Girl on the Train (som jeg elsker!). Den har 4 afsnit og jeg skal se den med Hørsholm så hurtigt som muligt! Tjek den ud her!
2 måneder gratis adgang til oceaner af film og serier! KLIK HER!

Reklame for C More